Brussel Knapperige Manonettes miniardises

De Krokante Manonettes zijn gerealiseerd en gebaseerd op het originele recept van de wereldwijde bekende Manons, icoon van de belgische chocolade, gecreëerd sinds 1933 door Georges Kestékidès en Jean Daskalidès, en nu onder leiding van Dimitri Daskalidès.

Deze heerlijke chocolade snacks, zijn het resultaat van jarenlange vakmanschap van belgische banketbakkers en chocolatiers, met als doel, deze historische lekkernij, opnieuw te eren, met originele ,exotishe en nobele ingredienten.

Onze smaken

Praliné

Een romige hazelnoot praliné vulling, omgeven door een knapperige melkchocolade laag, op een krokante hazelnoot en melkchocolade basis.

Mokka

Een romige koffie vulling omgeven door een knapperige witte chocoladelaag op een krokante hazelnoot en melkchocolade basis.

Intens

Een romige donkere chocolade vulling, omgeven door een knapperige donkere chocoladelaag, op een krokante hazelnoot en melkchocolade basis.

Pistache

Een romige pistache vulling, omgeven door een knapperige groen gekleurde witte chocolade laag, op een krokante hazelnoot en melkchocolade basis.

Framboos

Een romige framboos vulling, omgeven door een knapperige framboos gekleurde witte chocolade laag, op een krokante hazelnoot en melkchocolade basis.

Karamel

Een romige karamel vulling, omgeven door een knapperige karamel gekleurde witte chocolade laag, op een krokante hazelnoot en melkchocolade basis.

Technische data 

gram gewicht

millimeter in diameter

millimeter hoog

Bulk verpakking

Technisch
  • Totaal gewicht : 4,8 kg
  • Nettogewicht : 3,88 kg
  • Afmentingen : 39 x 39 x 16,5 c
  • Inhoud : 216 stuks.
  • De Manonettes worden in beschermende blisters verpakt.

  • 6 lagen van 36 stuks, 6 verschillende smaken.

  • Elke laag kan worden opgesplitst in 6 blisters van 6 stuks.

 • Bulk •
Beschermende blaren

 

• Original smaken •
Mockka, praliné en intens

• Nuance smaken •
Pistache, framboos en karamel

Omgevingstemperatuur

maanden

Opslag ongeveer 15°C

Bewaartijd: 4 maanden.

Koeling

maanden

Is aanbevolen voor Manonettes.

  • Opslag tussen 4° en 10°C.
  • 15 minuten buiten de koelkast voor consumptie (15°C).

Bewaartijd : 7 maanden.

Freezing

maanden

Ontdooiprocedure om condensatie op het product te voorkomen (waardoor de glans van de chocolade verdwijnt):

  1. Bewaar de gesloten verpakking gedurende 3 uur in de koelkast;
  2. Zet de gesloten verpakking 1 uur op kamertemperatuur;
  3. Open de verpakking.

Bewaartijd bevroren : afhankelijk van het invriesapparaat.

Houdbaarheid na ontdooien : 7 maanden.

De universele beet

• Food-Service •

De knapperige Brusselse Manonettes miniardise zijn de perfecte chocolade snack of desserts voor restaurants, fast food, take away, pompstations, cinema zalen, theaters, recepties, festivals, etc.

Ze vinden hun plaats in eenderwelke evenement of trouwfeest. Lekker, atractief en kleurrijk op elke schotel, en aanvullend bij koffie of thee.

• Take-out •

De Brussels Crispy Manonettes bites zijn de perfecte snackbites om zowel in gekoelde als droge vitrines te tonen in bakkerijen, banketbakkers, chocoladewinkels, koekjes, speciaalzaken, benzinestations, buurtwinkels, sportevenementen, enz.

Door de vorm van Manonettes kunt u bestaande verpakkingen gebruiken.